Arkiv för ‘ Jag är så inte en fisk! ’

“Tackar för att du är så snäll o omtänksam.
Sådana människor som du är bara värd det bästa,
du gör något mycket bra

Från B..tack! :)

 

Jag mailar mycket. Här en del utdrag från min mail som förgyller mina dagar när det känns litet ledsamt.

“Hej, vad klok du är! Jag har skrivit ut ditt brev och ska läsa det varje dag. Sambon läste också, ska hälsa från honom :) Du har verkligen så rätt i allt. Men det svåra är ju att leva därefter. Att du lyckas göra det är beundransvärt. Men klarar du det så ska jag göra det med! Hur var det? Läser du till psykolog? Skulle passa dig mycket bra. Kan tänka mig att du hjälpt många här.” Tack A!

 

“Åh tack snälla! Ditt mail gjorde min dag :)
Och visst har du så rätt, man ska glädjas åt det man har. Man får sörja åt det man inte har/får/fick behålla, men ändå komma ihåg att glädjas åt det man har. Det är så viktigt, och så lätt att glömma i tuffa tider.
Du verkar verkligen ha förmågan att se det fina i det svåra. Inte alla som kan det.”

Tack I!

 

Jag är inte en fisk.

Som ni alla vet så har jag haft det litet tufft litet då och då.
Så here goes:
Till mig, från en medmännsika, Om mig.

“”Vilken fin människa du är :) Det värmer med din omtanke.

Är så imponerad av dig som person och den dagen du lyckas kommer världen att stå still! “

 


Till min underbara Hustru.

Innan jag träffade dig trodde jag att jag var lycklig. Min värld var målad i grått och jag trodde att det var så den skulle
vara. Men så träffade jag dig. Du var blond, rökte och hade katter. Du var inte alls vad jag hade väntat mig men du var “my perefect match”. Du visade mig att världen faktiskt är i färg. Du öppnade och uppmuntrade sidor hos mig som jag inte ens trodde fanns. Du visade mig en helt ny värld. Du öppnade mina ögon och fick mig att betrakta världen på ett nytt sätt. Under den tiden du varit min, har jag växt och blivit någon jag kan vara stolt över. Jag är en bättre människa och allt har jag att tacka dig. Du är min bästa vän, du är min älskade, du är maten jag äter och luften jag andas. Varje sekund jag tillbringar med dig känns som ett rus. Du är mitt knark. Inget gör mig så avslappnad eller få mig att må så bra som när jag somnar med dig i mina armar. Att vakna på morgonen och känna din varma lena hud mot min. Att hålla om dig och bara njuta tills du vaknar och ger mig ett leende med dina fylliga mjuka läppar. Inget värmer min själ som att sitta med dig på morgonen, äta frukost tillsammans med dig och bara prata. Jag delar allt med dig. Vi har samma syn på livet och samma värderingar. Vi värdesätter samma saker och vi kompletterar varandra perfekt. Ibland säger den ena vad den andra tänker. Vi är på samma våglängd. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Så länge jag har dig kommer jag vara rik och lycklig. Så länge du finns vid min sida finns det inget i världen som skrämmer mig eller stoppar mig. Tillsammans är vi oövervinneliga och för evigt.
Jag älskar dig i detta liv, precis som jag älskar dig i alla liv tidigare och i alla liv som skall komma.
Vi är gjorda för varandra.
Vi har samma humor. Vi tycker om samma saker. Vi har samma intressen. Vi förstår varandra. vi har samma värderingar. vi har samma mål i livet. Du förstår och stödjer mitt jobb. Jag älskar din andlighet vilket gett mig en helt ny dimension att utforska. Jag älskar din öppenhet att aldrig backa av rädsla utan att nyfiket undersöka och granska. Varje gång jag ser dig som mamma till mina barn ser jag vilken underbar mamma du är och det värmer mig genom själen att veta vilken underbar mamma mina barn får. Du har gjort mig dubbelt så bra.

Jag avgudar dig helt enkelt. Din för evigt.