Arkiv för March, 2012

Vi har varit här i 12 dagar. 11 om man räknar bort natten hemma.
Men vi började vara är på måndagen för Betapred och tisdag Betapred 2..och det är två veckor imorgon.
Jag vill åka hem. Börjar få lätt panik över att vara här.
Jag känner mig rymningsbenägen. Vår Dr..sa att varje dag här på BB är en mindre dag på neo för Lily

Roger försöker glädja mig. Genom att skoja om rosa lego. Nu ska Lily ha massa bara rosa Lego.
Och igår var jag så trött på allt och vi skojar om allt -hur bisarrt det än är för vanliga människor. Annars skulle vi inte klarade det här.
Igår sa jag att Lily flyttstädar. Hon bökade på bra och jag började få rejält ont innan vi stoppade det. Sen stannade hon ju.
Det är superbra men det känns jobbigt allting. Jag skojade med Roger och sa att snart sparkar jag ut henne med arslet före.
Då sa han att hon var redan på väg ut med arslet före. Då skrattade jag och sen grät jag. Man mår ju liksom inte bättre än så.

Ni som känner Roger och vet hur hans humor är.. så skojar vi rätt mycket om alla hetsande feminister som inte kan se att rosa breddar en marknad. Rosa är en färg. Inte en jämställdhetsfråga. Man skapar själv värderingen av rosa. För mig är det bara en färg vilken som helst. Vill feminster märka den som tjejfärg varsågoda. Men det vore ju bättre om de la sin energi på att lösa riktiga problem som miljöförstöringen eller svälten eller sånt. Orka bråka om färg på Lego. Då har man fan inget liv. Snacka om att värdera livet åt helvetet. Då har man inget liv.

Hela debatten får mig att vilja köpa krinoliner och solfjädrar, sminka mig med röda kinder. Sätta i superlångt hår. Och svimma bara någon använder ordet feminist. Gå runt hemma och behaga min man. Som en söt liten docka. Det får mig också att vilja vara hemmafru som tar hand om allt hemma och hämtar tofflorna till Roger.. så jag på riktigt kan bejaka min kvinnlighet och våpet inuti.
Vartenda normalt funtad människa begriper att kvinnor och män är olika. Och vad gör man med barns identitet? Ett experiment med sina egna barn som insats. Identifieringen av vilket kön man tillhör när man växer upp är jätteviktigt för ett barn. Snacka om att få förvirrade tonåringar på sikt. Man muppar med deras känsloliv.

Roger förstår hur jag känner. Han blir med irriterad på det där.
Ibland kallar han mig “kärlet” alltså bara det som bär hans barn. Det är humor. Han retas med mig för att han älskar mig. Igår sa han också att det är hans jobb att ta hand om mig. Så fick jag ta hand om bäbisen-hemma alltså och den känslomässiga biten. Roger är den sista som skulle mena något sånt. Men han skojade och just då var det roligt. Han säger saker som är jätteroliga. Man det mesta är politiskt inkorrekt. Så jag kan aldrig skriva det för vissa har ingen humor. Vissa skulle aldrig förstå varför vi skojar så, men vi gör det för att orka och för att överleva. Jag sa det. Ytterligare en sak jag inte kan berätta på bloggen som en kul grej.
Han svarade då:
-Du är alldeles för fantastisk, jag skulle aldrig hålla dig hemma. Jag vill dela dig med världen och världen behöver dig.

Det är så mycket jag skulle kunna säga men jag orkar inte möta ett uns av ifrågasättande.
Och de där galna feministerna som tycker rosa lego är något att hetsa upp sig över…chilla fan.

Och ni.. hundra pengar på att ni sminkar er, borstar håret och kollar er i spegeln en sista blick innan ni svänger ut genom dörren i senare Sofia Klingmode sådär som de flesta män i min ålder-INTE gör. Om man inte vill att barn ska identifiera sig med ett kön. Beter man sig som könlös hemma då? Inga klänningar och så ska både pappa och mamma ha klänningar. Vad är meningen att bara tjafsa om rosa..när det är så mycket annat som uttmärker kön. Bröst tex. eller stoppa i silikon. För att inte nämna smink. Höga klackar. Långt hår på kvinnor vanligt. Skippa handväskorna för i helvete! De är kvinnliga-väska? Skaffa en fjällräven militärgrön. Långt hår på män ser alltid bara oambitiöst ut. Visst känner jag smarta snubbar med långt hår. Men det är pinsamt på män över 30. Tror knappast vi förändrar löneskillnaderna med att göra barn könslösa. Snarare skapar det nya problem, men det fööörstår inte roslegofeministerna. De tycker de är så smarta men det beror på att de bara kan tänka i tre steg istället för åtta. De tror de är så smarta, men de är så korkade.

Hört av någon: En tandläkare jag vet säger att det inte finns några skillnader mellan män och kvinnor.
Jag svarade: Ja, men det beror på att det är en tandläkare. Hon kollar bara folk i munnen. I munnen ja!
Hon kanske skulle testa dra ner brallorna på folk.

Om man inte kan se de skillnader som finns hos män och kvinnor-då har man fan problem.
Och om de nu inte är någon skillnad-varför är så många % feminister gifta med män? Om det nu inte är någon skillnad menar jag.

Svara inte på det här inlägget om du blir sur. Jag kommer radera och ignorera alla idiotkommentarer om det.
För att jag skiter i vad andra tycker och jag mår inget bra så låt mig vara. Råkar du vara en galen feminist som tycker att rosa lego är något att förfasa sig över-skaffa dig ett liv och sluta läs min blogg tack.

Nu ska jag bejaka mitt kvinnliga våp. Borsta mitt långa hår. Ringa med min rosa mobil och använda min rosa pekare. Våpa mig framför min man och fnittra som en fjortis så att han skrattar och hans ögon glittrar.

Jag har en fruktansvärd hemlängtan. (Varför väljer man att se rosa Lego som ett hot-på 80-talet hade man skrattat åt det.  Nu hakar rättså många på det tåget-för shit man vill inte stå utanför och så är man smart då-asså tror de.)

Edit: Roger om just tillbaka. Jag fick ket! Titta rosa! Hmm, det betyder nog att min man anser att jag är en söt liten sak som han vill ta hand om. Forever.

Edit: Angående Elvys kommentar..så kan man se det här:
http://ladybond.se/?p=16902#respond
LÄNGST ner.