Arkiv för July, 2012

Vi sov länge ju och sen åt vi en liten frukost och sen for vi genom skogen hem till min bror.

Vi fick ringa för och se om vi åkte rätt eller fel. (Genväg genom skogen utan skyltar var litet spännande.)
Väl främme så hade min svägerska bakat och Lilys kusin hade gjort jordgubbstårta med vit choklad.
(Jag tjuvfuskade och tog en liten bit.) Får se hur imorgon blir. Hon har varit knölig i magen idag. :(

Min pappa och Lilys morfar kom dit.  Just när regnet började ösa ner. Verkligen ös-ösa. Vräka ner. Massor.
Vi skypade med min syster som hade sin son i knät. Mysigt. Min syster såg snygg och vacker och fin ut. Pigg-sådär jag inte känner mig. Jag känner mig litet som en social katastrof faktiskt. jag börjar säga något men glömmer förklara meningen med det eller sammanhanget. Känns som jag skapade några små missförstånd idag. Det må vara hänt. Med tanke på hur trött jag är efter allt så kanske det förstås. Vi hade iallafall riktigt trevligt tills jag blev hungrig , då hade vi det ännu mer trevligt.  Vi skickade bror och Roger och handlade. Vi lagade tacos. Till min bror köpte vi ket som innehåll en helikopter eller blir det kopter då månntro?
Till hans dotter som snart fyller, i hennes ket låg en liten grön lampa med fjärilar på, en liten grön matta, en grön filt, två underlägg med gröna och andra färger med prickar på och löva från Ikea. (Allt från Ikea.) Deras dotter blev jätteglad vilket känns bra i magen.

De är supernovatrevliga. Känns så bra.

Klockan rusade iväg och vi bestämde oss för att åka tillbaka till mamma. Vi åkte brum, brum över akta dig för dandjerous ckröööns. (Farliga krön där man inte ser om det kommer möte.) (Märks att jag är astrött.)

Vi tog en titt ut över havet från hamnen och sen till mammas lilla hus i skogen. Bild finns här hemma hos mamma och min syster på bild. Det var innan vi båda blev gravid ungefär samtidigt.

Sen när vi kom till mamma drack jag te och vi lyssnade på några låtar på youtube. Jag fick ket!
Min mamma var ju och hälsade på min syster i USA och jag fick usaiska kläder till Lily och en superfin superbautastor handväska/dataväska/skötväska! (Man kan välja.) Tack kära supersöta syster. I love her. Tack så mycket. Inte för att hon läser..
men ändå. Den var tung också. Det var massa kläder inuti! Mycket superfint!