Arkiv för September 17th, 2014

Postad 17 Sep 23:17 i My supersecret life

Ont öm trött

Men det blir bra. Vi bör ju inte helt nöjda så vi måste tänka om hela tiden.
Tydligen har vi köpt ett för litet hus. Nu är gardinerna uppe iallafall. Vitrinskåpet har vi flyttat ner. Möblerna är tillbaks i vardagsrummet.

image

image

Fast helt färdiga är vi inte. Det roligaste kvar. Dekorera.

image

Här i biblioteket är det bara flytta lite saker och ta bort två bokhyllor.

image

Sen uppe. Vi har inte ens börjat sätta upp de nya hyllorna eller ställa fram de nya lamporna. Det är roligt att det börjar bli fint. Önskar bara att det varit färdigt tills Leah kom.
Så vi kunde myst mer. Iof började Rogers 14 dagar i måndags.

Det var väldigt lätt att ha två barn så länge man hjälps åt. Det är mer svårt för Lily att anpassa sig. Det gör lite ont i mig.
Det var perfekt lagom lugnt med att bara ha ett barn. Nu känns det litet mer kaosartat fast det är egentligen inte är det.
Lily känner sig utanför fast vi är medvetna om att hon känner så och lägger märke till de gångerna hon känner så och låter henne vara delaktig då mycket det går. Hon är lite avis på ammande. Att få vara i min famn. Att behöva dels uppmärksamheten.
Hon blir lätt ledsen, arg och förtvivlad och om jag missar eller inte hinner se vad som sker inuti henne så kan hon bli hysterisk.

Hon är det länge och det är jättejobbigt.
Hon får sitta med Leah i famnen. Det tycker hon om. Säger jag nej för att Leah äter eller sover tar hon det personligt och blir jätteledsen.
Lily brukade ju somna i min famn på kvällarna. Rulla ur den när hon somnade. Rulla i in i den när hon vaknat. Nu bär Roger upp henne när hon somnat. Så ammar jag oftast då. Leah är kinkig..På nätterna, ammar väldigt mycket just när Lily vaknar/somnar. Sen är jag för trött när Lily vill väcka mig så då blir hon innerligt ledsen.
Leah äter mycket på nätterna och hon blir liksom inte nöjd.. till slut måste jag lägga ner henne och då börjar det. Gnyr och knölar och så börjar vi om. Amma, rapa, lägga ner, ta upp, byta blöja,  amma, rapa. Repeat. Helt förstörd när Lily går upp.
Hoppas Leah sover bättre innan Roger börjar jobba.

Postat med WordPress för Android

 
Postad 17 Sep 12:12 i My supersecret life

Äntligen

image

Nu är vardagsrummet återstället i ytskiktet.
Flyttade såklart inte några möbler igår. Jag var för trött och Roger tyckte det var onödigt.
Han sätter upp tvn just nu och har satt upp kornishen. Jag ammade just och samlar ny energi att flytta soffan och vårat sidobord.
Det är fullt i glas.
Jobbdag kan man säga. Flytta runt tillbaka alla möbler kommer ta nästan hela dagen.
Fast allt jag vill är bara att sitta med Leah och äta godis. Jag är konstant sugen på godis liksom jag svettas mängder lika konstant. Vaknade med bakishuvudvärk. Har den fortfarande. Sköldkörtelstrul? Duschar mycket och ofta nu. Flera gånger om dagen. Står inte ut med lukten. Typ miljögifter. Sura gummidäck eller nåt.
Roger känner det inte. Men jag gör och det är hemskt. Ska ta prover om ett par veckor får se.

Postat med WordPress för Android

 
Postad 17 Sep 11:46 i My supersecret life

Ögon

Min ena dotter har gröna och den andra har blå.
Roger har ju bruna och gröna och jag har blå.

image

image

Hon är fortfarande rätt liten.

Postat med WordPress för Android

 
Postad 17 Sep 7:08 i My supersecret life

Pysslar

image

Sätter på kristaller för lite lyxigare hall.
När Lily sover. Tre kvar.

Postat med WordPress för Android