Arkiv för January, 2015

Lite vemodigt är det allt.

Jag har startat en ny blogg.
Den är inte lösenordsskyddad.
Men jag lämnar bara ut länken till de som ber om den.

Jag försöker gå vidare som Lily och Leahs mamma. Jag bär fortfarande kärleken till Leia och Linnea i mitt hjärta. Vi har köpt hus och bytt miljö.
Dags att byta blogg. Den andra bloggen kommer vara som den här, mer i nuet och mer om hur jag vill vara som mamma. Påläst, intuition. Mina dagliga tankar och inlägg kommer vara kvar.
Mer humor hoppas jag. Men mer länkar om hur barn utvecklas. Bra och dåligt. Men också om att jag försöker vara en sådan bra mamma det går. Kanske många tänker att jag överanstränger mig för jag mist. Men redan innan jag mötte Roger läste jag böcker om barn, behov och utveckling. Psykologi.
Det kan ha förstärkts men inte så jag eller Roger märkt skillnad.
Han har också läst och vi diskuterar mycket om det. Han kommer börja blogga lite med mig om ersättning framöver och annat framöver.

Jag skulle vilja lägga in stats men kommer inte in på mobilen.

Den här bloggen kommer få ligga kvar ett år. Kanske publicerar jag mer av de gamla inläggen framöver.

Jag är så oerhört tacksam för all omtanke och alla kommentarer, allt stöd, all tröst. Andra, vissa av er har varit stendryga. Kostat mängder av energi. Jag skriver om 5 saker och någon hänger upp sig på det minsta i hela inlägget. Det har varit jobbigt.

Men suma sumarum så vet jag inte hur det gått utan er som stöttat. Kanske hade jag gett upp. Kanske inte.
Jag är tacksam för det stöd ni gett oss/mig eftersom det ändå har får mig att må avsevärt mycket bättre.

Så tack för tiden jag fått mer er.
Jag fortsätter dela mitt liv på husbloggen och den nya bloggen.
Kommentera så skickar jag länken.

Hej då.
*vinkar*

image

 

image

Egentligen hade jag tänkt skicka länkar till er idag. När jag öppnade den för att göra så.. min bärbara dator Gwenuere som förut bara hade 0 och 1.. numer har bara nollor kvar. Visat sin sista pixel. Disken har bränt sin sista lödning. Den når inte disken. Det har brunnit i hörnet. Kulpåsen har inte alls kulorna.

Es ist kaputt.

Så.. Jag kommer inte år min mail till vilka som vill ha nya bloggen.. så långt bort i telefonen-den läser inte in så långt tillbaka. Eller i wordpress-för att det era kommentarer. Så vill ni ha nya bloggadressen nu. Skriv här. Annars får ni vänta tills jag kommer åt inlägget där ni skrev. Det kan tyvärr ta ett tag.
Ledsen för det. Beklagar det. Mycket.

Beklagar också att jag inte hade en backup på boken. Men det borde inte ta så lång tid då jag har lite stöd och sånt i mobilen. Men ändå trist att skriva om. Men det gör inget. Då blir den ju bara ännu bättre.

Nya året kan bara bli ännu bättre.
image