Vaknade före Extacy-den galna pippin som sjunger techno.

Jag var till barnmorskan med min man och fick nu guld-akupunktur-saker i örat imorse. Gjorde en repris på “kräkas i bilen hela vägen hem”. Tur Roger har köpt bajspåsar. Lätta att ha med i handväskan. Jag mådde fruktansvärt när vi kom hem.

Jag la mig och sov till ett. Just ja, jag ringde Sissi innan. She is crazy. (Hört lömska rykten om att hon röker fast hon är lika gången som mig!! -ska fråga henne sen.) Hon kan få en cp-bäbis om hon gör det. En rökare som röker när de har en bäbis i magen är egentligen inte mogen att skaffa barn eftersom de tänker mer på sig själva än livet de bär.

Vidare så säger ofta de som rökt under en graviditet “det är inget fel på mina barn” KLART det ÄR! Det påverkar ju hela deras fysiologi! Okunnighet. Varenda människa vet ju om att det är farligt att röka och att det påverkar. Bäbis kan dö i magen om man röker-bäbis kan dö vid förlossning om man röker -bäbis kan dö inom fyra månader efter förlossning av rökning. Varför röker då gravida blivande mödrar? Jo, för att det är så jättesvårt att sluta. Men jag säger det igen. Man är inte mogen att bli mamma om man inte kan sluta röka. Basta!

Tema till min blogg -jag ska göra ett eget tema till min blogg. För jag hittar inget som känns bra just nu.

Så jag ska ägna mig åt det idag. Jag och min hink :) My new best friend :) jag har döpt den till Ulla.

Nu ska jag krama Ulla. Skriver senare.

Säg hej till Ulla!

dsc02128

Ps.testar att bygga eget med det här som mall. Eftersom jag råkar gilla mallen.  Så om det ser konstigt ut..så beror det bara på att jag bygger om -just nu.

Lämna en kommentar