Nu kommer de äntligen och om ni undrar vad jag håller på med så försöker jag lära mig kod på egen hand- vilket inte är så lätt.

Nu ska jag bara hitta vart man byter rubrik och bakgrundsbildtjofs så ska vi se om det går att läsa min elektroniska dagbok utan att må illa av kasst färgval osv. Vart var jag? JO! Bilderna! Först kommer bilder på våra nya trösklar.

dsc02144

dsc02141

Inga kommentarer to “Bilderna jag lovat”

 1. IB säger:

  Intressant att du är inne på kodning. Inte alla gånger som vi uppskattar färdig design, utan hellre vill ha vår egen. Du har verkligen lyckats med headern, och då menar jag längst upp. Kodning är egentligen hela datavärldens “ABC”.

 2. IB säger:

  Glömde kommentera de tjusiga trösklarna. De ger en mycket bra övergång mellan golvmaterialen. Ser att det är ett fint hantverk som utförts här. Roger förutom allt det andra du kan/gör, så är du också en duktig hantverkare!

 3. LadyBond säger:

  Tack for det du sa om headern :) Roger gillar den massor. Han säger att den “makes a statement”.
  Det är ju från våra privata bilder. Han blev jätteglad över komplimangen. Tidelidou!

Lämna en kommentar