När man går igenom olika typer av kriser brukar sorgearbetet se ganska lika ut. Ofta är det nog separation, dödsfall eller andra typer av besvärliga saker man kan få lov att gå igenom och eftersom jag är så intresserad av det så har jag sen tidigare läst en del om det. Jag finner sorgearbetet extra intressant.

Ungefär såhär kan det se ut. :)

Förnekelse eller att acceptera att något mindre bra -väldigt tråkigt har hänt. (Det här händer inte mig.)

Ilska.  (Varför just jag?)

Sen börjar man köpslå. (Det är då alla OM kommer, om bara eller jag kommer att bli en bättre person OM bara.)

Efter det kommer själva depressionen. (Då man inte bryr sig mer.)

Till slut så accepterar man det. (Jag är redo för vadsomhelst.)

Är det inte intressant hur lika alla hanterar olika typer av kriser? Att människor -hur olika vi än än -att när det kommer till kritan så är vi ändå så lika?

Nu ska jag försöka steka litet kycklingfileer åt mig och min man. Vi har faktiskt fått ganska mycket gjort idag. Jag har plockat upp en massa saker i kontoret och Roger har varit och slängt saker. Han har dessutom monterat stuff. (som vi kan ha mer saker i).

Jag är hungrig, så nu måste jag gå. Hälsar till Johanna, Jimmy ocxh en liten puss på näsan till lilla söta Nili!!

Tidelidou!

Lämna en kommentar