Postad 21 Nov 2010 22:03 i Guldkant, Inköp, Inredning, Privat fotoalbum

Nya gardinen

Istappar syns genom fönstret.

Inga kommentarer to “Nya gardinen”

 1. Linda säger:

  kalasfint 😀

 2. Ladyj säger:

  Finare på riktigt.
  Du får komma och hälsa på 😀

  :heart: :heart:

 3. Tess säger:

  Jag måste fråga… Är du den anonyma som skrivit i min blogg på inlägget Tråkig indelning? Jag gillade verkligen kommentarerna, men publicerar inte kommentarer som är anonyma så det är därför jag frågar. Om jag vet att det är du så kan jag nämligen publicera dem :-)

  (Detta nedan är bara ifall det var du som skrev kommentarerna.)
  Sedan tycker jag det är synd att du inte läste hela inlägget, men jag förstår att man kan reagera snabbt speciellt när man är i ett känsligt stadium. Jag skulle ljuga om jag skrev att jag har full förståelse för din situation för det tror jag ingen kan ha om de inte upplevt det själva, men jag förstår på mitt sätt.

  När jag växte upp fick jag lika möjlighet till allt. Färger och leksaker hade ingen särskild “tillhörighet”. Det är väl därför jag blivit alldeles perplex när jag blivit äldre och mött sådana fördomar gentemot sådant. Vissa saker ska bara tjejer ha och vissa bara killar…jag tänker inte så. Det där boys will be boys funkar inte heller för mig. Om Connor blir bråkig och/eller vill slå någon så hoppas jag kunna lära honom att uttrycka sina känslor på annat vis och inte bara ursäkta hans beteende och strunta i det sen. Och om färger inte spelar någon roll så undrar jag varför så många verkar gilla att klä sina döttrar i rosa från topp till tå. Om färgen inte spelar roll, varför är det så?

  När jag rekommenderar dessa kvinnors bloggar så menar jag inte att man ska svälja allt de skriver med hull och hår. Kanske är jag för godtrogen då jag tror att folk är kritiska, granskar vad de skriver och kanske får något intryck? Jag tycker också att man ska leva som man lär. Här delar vi t.ex. på föräldraledigheten och tycker det är viktigt att vårt barn har en nära relation till båda föräldrar.

  Tack för att du skriver att du gillar min blogg men ändå kan vara kritisk! Det gillar jag! :-)

  Om det inte är du som skrivit i min blogg så ber jag om ursäkt för detta inlägg!

Lämna en kommentar