Ja, sitter i sängen -blev hitskickad av mamma. Hon sitter i fotänden och viker tvätt. Nu har jag liksom inget att göra -så jag surfade runt och letar bäbissaker. Hittar just inget roligt just. Vi ska äta kyckling ikväll-jag gör en röra med cocosmjölk och grönsaker. Mums! Gottigottgott! Längtar efter min man och skulle helst vilja handla på kupolen nu istället för att sitta här. Imorse när jag vaknade smällde det till i ena vaden och jag fick kramp. Aoj, *svärord*vad ont det gör.. Jag kan ju alltid låtsas att jag sitter på en grön sommaräng full med blommor som doftar sommar och låter solen värma min hud. Ligger på en filt och bara myser.

Dagdrömmer. Mamma har dragit ut spisen och gjort rent. Oj, jag har sagt att hon får sluta nu men det går inte att stoppa henne. Hon kommer sova supergott inatt! :)

Lämna en kommentar