16 kommentarer to “Dagen till ära-magbilder vecka 37”

 1. Elin säger:

  Ojojoj vilken stor mage. Nu kan vi snacka. Hihi. 😀 Fin mage, men förstår att det är tungt. Kram. :heart:

 2. Elvy säger:

  Fin kalaskula det där! Förstår att det kommer bli en intressant upplevelse att kunna se sina fötter igen sen. 😉

 3. A-K säger:

  Hej! Har följt din blogg länge men aldrig komenterat 😎 Håller alla tummar och tår för er :disdain:

 4. Josefine säger:

  Jättemage, förstår att du är helt utled på att släpa omkring på den. Men, nu är det inte långt kvar…
  Kramisar

 5. Ann-Sofie säger:

  Det var ingen dålig kula, snart är den borta. Då blir du lätt som en fjäder! :heart:

 6. Linda säger:

  Oj vilken rejäl kula! Jag förstår att det är tungt och jobbigt! Men snart är hon här, lilla Lily! :heart:

 7. Tanja säger:

  Undrar vad fundusmåttet är ;D När man ser den förstår man verkligen hur tungt det måste vara! Men var stolt över den, den är fin!
  Mitt mått har sjunkit från 32 till 31 :S gissar på att han har glidit långt ner i kanalen. (fixerad) Extra koll och extra TUL för han var liten.
  Jag gissar på att dit mått är på runt 40 😀 sen vattnet på (under) det. Du måste ha ont i vartenda led i hela kroppen. Lider med dig. Men nu är det verkligen en överskådlig framtid kvar till du slipper den. Lär ju inte bli någon seperationsångest från magen gissar jag på ;D
  Lycka till på förlossningen, jag kommer sitta klistrad vid datorn när du skrivit om den, och antagligen gråta en del glädjetårar 😀

 8. Cissa säger:

  Oj, vilken härlig mage!! En perfekt gravidmage, stor men perfekt formad. Vacker! :-)

  Hoppas att Roger haft en bra födelsedag, utan för mycket huvudvärk och att även du hat fått må så bra du bara kan och att Lily tittar ut snart, snart, snart!

  Kram!

 9. Helen säger:

  Underbar mage men förstår att de börjar bli tungt nu! Inte många dagar kvar nu <3 Grattis till Roger på födelsedagen och verkar som han får sin födelsedagspresent i efterskott då jag förstår att Lily inte vill dela sin födelsedag utan vill ha en alldeles egen dag :) kramar

 10. Carro säger:

  Hej! Jag har nästan aldrig kommenterat här eftersom jag inte har något tillräckligt klokt att bidra med, men jag tar del av ditt liv för att jag bryr mig och känner att det är viktigt att förstå människors öden. Det är alltid en njutning att läsa det du skriver också. Du är duktig. Rolig. Och otroligt imponerande som människa! (Ni är det båda två. Jag mår gott av att läsa om ert fina förhållande och sätt att ta hand om varandra.)

  Poängen är iallafall att jag drömde att jag träffade er inatt! Ni satt på en bänk med en liten Lily i famnen och jag blev så lycklig att få ser er må så bra och vara så lyckliga, att jag gick fram, grät några glädjetårar och kramade om er. Det var en så stor och fin känsla att jag måste dela med mig av den till er. Skicka kärlek via nätet på nåt vis, för även om jag bara följer era liv via texten du skriver, så tycker jag att ni är otroligt fantastiska och den välvilja jag känner är enorm! Hoppas lite av känslan kommer fram. 😉

 11. Ladybond säger:

  Åh! Carro!

  Jag gillar att du tar del av allt här som händer.
  Du tycks mig vara väldigt klok :) Insiktsfull.
  jag gillar ju det. Åh, vilken fin kommentar och vilka härligt varma ord! *mera mera* 😀

  Jag vet inte om jag är så imponerande men det är väldigt skönt att läsa dessa ord. Lena som balsam på något vis och kanske tom en aning befriande dagar som känns litet svåra.
  Ja, vår kärlek är fantastisk. Vi har haft tur..eller nåt. Iallafall med att träffa varandra.

  Hihi, vad härlig dröm du hade! Åh, den var så fin! Den får mer än gärna bli på riktigt! jag skulle krama dig så hårt :)för din omtanke med dessa ord. För att du läser och kan de se allt det fina. Åh, den känslan skulle jag med vilja känna.Ja, jag känner din välvilja :) som solen genom skärmen lyser det av varm omtänksam värme.

  Extraordinär fin värme och ord så sköna att läsa och ta in och spara i magen och minnet.

  Tack Carro!

  Hey babes! Till alla ni som skriver så fina ord om min mage och annat med för den delen.

  Jag gillar 😀 alla er lika mycket!
  Utan er hade jag nog aldrig varit hälften så imponerande och vi hade aldrig kunnat stå upp om det inte vore för er.
  Vi hade haft det bra mycket svårare.

  Jag är så tacksam för alla ni som läser och lämnar tankar, ord och känslor här.

  Det betyder nog mycket mer än vad de flesta av er tror.

  :heart:

 12. Therese (Kanga) säger:

  Nä du Lily nu har du jäst klart – dags att kavla ut den “lilla” bullen. Imponerande mage. Hoppas att det säger splasch, splosch och poff så är hon ute.
  :heart: :clover: :heart:

 13. Anna säger:

  Minns du mig, vi hade privat kontakt, jag väntade tvillingar. De kom ut i v 31. En förlossning som nästan varade i ett dygn-en oerhörd smärta. Tyvärr så är den ena tvilling svårt sjuk, och kommer inte bli vuxen. En stor sorg.

 14. Ladybond säger:

  Hej Anna!

  Åh, vad ledsen jag blir-förtvivlan så stor så oändligt stor. Grattis till dina barn och jag är så så så ledsen med dig.
  Du kan maila mig om du vill prata. Jag finns om du vill. Bara att skriva. Jättekram! :heart: (Kopiera in mailadressen så slipper du skriva den för hand.)
  cegaladria@gmail.com

 15. Ladybond säger:

  Alla ni andra..är den verkligen så stor?

  Tänker att jag har ju ca 3 veckor kvar ändå-alltså egentligen.

  Ja, det är tungt och drygt.

  :heart:

 16. Tanja säger:

  Det kanske är svårt att se på bild. Har för mig att du skrivit att du är ganska kort i rocken, då ser ju magen större ut ;D
  Fick ni någon beräknad födelsevikt på Lilly?
  Ser fortfarande fram mot ett foto där du äter en sådan här: http://2.bp.blogspot.com/_EFJONlJrEU0/S_AvXAT_3oI/AAAAAAAABes/X43nrMtC0AU/s1600/sommarhatt.jpg

  (vet inte vilken stackare jag stal bilden från 😛 )

  Jag håller dig vid ditt ord! 😀

Lämna en kommentar