Jorden snurrar, min Minituff snurrar. Mina tankar snurrar och magen snurrar. Sims 2 snurrar igång  datorn. Jag tänker på Minituff som ska bli en alldeles egen liten varelse/person. Med en egen liten personlighet. Jag känner ju inte Minituff så bra egentligen. Men ändå så känner jag så starkt för den lilla krabaten inne där. Jag har lovat Minituff att ta hand om den villkorslöst och försöka att se till att hon eller han får ett så bra liv som möjligt. För att bli en bra mamma så måste man ju titta på dåliga mödrar och det är ju nu inte så svårt -när det finns så många runtom i världen. Jag vill ge min och min mans bäbis, den bästa förutsättning som finns. Jag vill inte begränsa vårt barn med rädslor och fobier. Vidare så vet jag att idag i Sverige -detta medeltids-land-så uppfostrar vi våra barn med oro och skuld. Skuld för allt dåligt vi gjort och oro för imorgon. Jag vill inte ge det till vårt barn. Jag kommer inte säga-sluta gör så-då får jag ont i magen -då lägger men över skuld på barnet. Det finns så många fällor och jag tänker försöka undvika dom alla. Jag hoppas verkligen jag är medveten om de så jag kan se dom när de kommer. Säkert kommer jag missa någon men jag tänker försöka.

Det värsta en föräldrar kan göra-i mina ögon -är att sätta sina egna behov före sitt barns. Det finns så många själviska människor i världen som alltid bara tänker på sig själv i första hand och tillfredsställer sina egna önskningar och behov utan att ta hänsyn till andra.

Jag önskar att jorden kunde erbjuda vårt barn en bättre plats att växa upp på men det är ju svårt att ordna. Så man får göra det bästa möjliga och eftersom jag vet mig mig att jag är insiktsfull och klarar att se saker i fler perspektiv -så borde det ju inte bli så svårt och eftersom jag har ett öppet sinne -kommer vårt barn antagligen att få det med. Frågan är -hur går det för de barn som har begränsade föräldrar?

Visste ni att det finns människor som som öppnar andra människors post? Det visste inte jag. Det jag visste är att det är olagligt.

Det kan man ju göra om man kommit överens om det. Eller om man blir ombedd att göra det. Eller om man har den typ av relation. Det jag syftar på är såna som snokar -för snokandets skull. Eller människor som snokar i andras kontoutdrag för de vill veta vad andra har för sig. Det är så ofint. Trodde inte det fanns så ouppfostrade människor. Vilket bevisar att det finns dåliga föräldrar och människor som inte lärt sig respektera andra. Om man inte har respekt för andra och andras saker så kommer man mest troligen att bli en riktigt usel förälder. Vidare så kommer dessa personer aldrig att få respekt från andra heller.

Hur ska man kunna uppfostra sina barn på ett bra sätt när man är så respektlös själv?

Själv är jag ju givetvis Guds bästa barn och gör aldrig fel alls. *Ironi*.

Visst har jag gjort fel ibland -precis som alla andra men jag är inte mindre

än att jag kan be någon om ursäkt om jag gjort fel. Jag måste inte ha rätt-även om jag har fel.

Då kan jag säga: Förlåt jag hade fel.

Kan du?

Lämna en kommentar