Ingen rolig dag. Känner mig ledsen och handikappad-nere. Mina bröst bara växer, gigantiska och det känns läskigt. De var ju vackra men nu känns de groteskt överdimensionerande. Magen växer och det är ju bra och så men det känns med läskigt. Speciellt när folk reagerar med att den är så stor. Träffar ju folk/vänner ute och alla som undrar när jag ska ha säger:
-Jaha! Men oj -då är du ju jättestor. Jag blir ledsen då. För man kan nästan se från dag till dag hur den växer. Hela min kropp känns som någons annans. Illamåendet lugnade sig en aning men är nu tillbaka -full styrka. Foglossningens ont gör helvete att vända på sig när man sover. Vaknar och kräks , vaknar och kissar, vaknar av att det känns som att hela höften ska gå sönder. 124 dagar kvar.

Imorgon åker vi till sthlm. Tidigt. Usch, och jag som behöver sova min evil-sömn. Hur evil den än är -så vill jag ju ändå ha den. Jag mår skunk. Dubbelskunk.

skunk-babies

Lämna en kommentar