har jag haft google analytics :) där kan man se vilka städer som besöker ens blogg. Litet roligt faktiskt att så många ändå besöker min blogg. Jag kan inte se VEM som besöker men sthlm  XX st besök. Karlstad XX st besök. Osv.. Jag har ju några som är återkommande och några som är nya. Är du ny så känn dig välkommen!:) *Bjuder på kaffe med nybakta bullar*. Har du varit med ett tag så står kaffebryggaren i hörnet därborta. Ta för dig och känn dig som hemma. :)

Jag är ju gravid med en liten Minituff i magen och han sparkar och tuffar i min mage så vi kallar den alldeles nya lilla människan för Minituff. Roger kallade henne Alien eller Ali, AliAlien-idag. Taskigt :)

Lilla MiniSparks(-sparks -gnista). Bäbisen sparkar och jag börjar bli litet gladare igen. Ska kanske gå och duscha kallt. Har märkt att jag springer runt överallt och piper av ofattbar glädje när jag duschat. Så jag tror MiniSparks gillar det. Det har hon nog fått från min man eftersom han kan stå i vattenfallet i hundra år. Själv så är jag snabbare. Sällan jag står och njuter av värmen numer -eller gjorde. Nu njuter jag av det svalkande kalla vattnet -men man står ju inte där-hur länge som. Vill ju inte bli nedkyld :) Imorgon ska jag och Minituff på en förhansvisning i sthlm. Min man är i närheten och jobbar då. Hoppas det blir roligt!

Jag ligger i min nya kontorsstol och lyssnar på en bra låt med Kate. Skönt. Har den bärbara i knät och skriver. Börjar bli hungrigt i magen min. Ska nog få ta och göra litet nu. Ha det godis! Eller nötter? Hmm..näej.  Ha det rainbows!

Lämna en kommentar