Tidigare idag: Min nya simssida är färdigbyggd och jag har börjat få snurr på den. Behöver slänga upp mer saker jag gjort. Det tar en massa tid :) eftersom jag måste fota i spelet och photoshoppa en hel del. Idag är jag virrig. Startade spelet.Laddar 35 minuter.. Glömde slänga i mina egna prylar i downloadmappen. Laddar om och sen.. Sen glömde jag slänga i haxx-mappen. Finns ett haxx som gör att simmarna kan posera mer roligt än bara stå o gå -igår när jag slängde upp mina första två simmar så hade jag inte dom i och det gick ändå men roligare med haxx-grejjen. Så nu laddar jag om det igen. *suck*snart är det middag-min man skulle köpa med något. Han har något möte ikväll och ska iväg så vi hinner inte få lagad mat.

Idag har varit en lång dag. Jag har varit trött och virrig och nu vet vi varför.. jag har 38 gradres feber och vi fick åka in till förlossningen, Jga hade jätteont i magen och det blev bara värre. Vi åkte in vid efter tio, fick ett rum och de lyssnade på hjärtljuden en kvart och det gjorde ont -hon tryckte hårt. Sen kom de på vad det var. Urinvägsinfektion +4 nångting. Kanske har jag njurbäckeninflammation väntar på provsvar -igen. Jag är trött på att ha ont men nu vet vi iallafall vad det var den här gången. Tydligen var den riktigt kraftig iallafall. Tur vi åkte in. En sak var riktigt dålig. När vi kom till akuten så sa de att om man gått över 22 veckor så tar de inte in en på akuten-man får gå till förlossningen. Inte roligt när det gör ont att gå. Jag har naturligtvis gått 22.3 veckor. Så är i graviditetsvecka 23 alltså. Pip: kl är 01:18 och vi ska med tåget  6.40. Ska sova nu. Sov gott! Bloggar kanske inte förräns efter grejjen. Befintligt nät osv. Herrå!

Lämna en kommentar