Hej!

Hoppas ni har en fin middag (mamma, du och Brian!) och att ni får en härlig kväll i DC.

Det är litet synd att du ska bo ändå därborta. Saknar att träffa dig ibland och nu hade det ju varit roligt att kunna fira dig då!

present1

Dagen i Falun var ganska händelselös. Upp och hoppa, den verkar ha växt några millimeter till sen sist. Doktor Jesper var en trevlig filur. Det finns ju verktyg när man tittar in på livmodertappen. Det finns de i metall som kan klämmas riktigt ont och så finns det som som verkar litet mindre i plast. Jag kallar dom “plastbestick”  😀 Jag säger alltid till att jag vill ha plastbestick. De reagerar litet olika på det :) nuförtiden så är ju maken alltid med in så nu är det alltid han som säger “plastbestick” :) Plastbestick är liksom snällare.

Naprapaten bankade till mina muskler- somliga hade blivit stela och fastnat eller nåt. Men det är fixat nu. Så nu har jag ont på ett mycket skönare sätt. :) Han frågade om jag inte skulle vänta med en ny graviditet men det vill jag ju inte-han tyckte iallafall att materialet inte var i så bra skick :) Vad? Jag har ju varit liggandes och kräkandes sen i November -inte konstigt att en del muskler är oanvända? :) Men idag!! Har jag tränat och jobbat med magen. Kommer att ha träningsvärks-sjukan imorgon :)

Nu ska jag ömma i väg till sängen. Den lena sköna och vagga ner mig i den lika skönt som sir väs!

Jag har satt i kort på Leia i ramar under kvällen natten, ringt och grattat syster. Idag köpte jag en en del saker till Leias minnesbok och gosdjur till begravningen.

Slutligen: ett råd till min syster på hennes födelsedag!

Akta dig för en kristus-fylla ikväll! För då kanske du inte  “återuppstår” förrän på tredje dagen!

Lämna en kommentar