Postad 25 Sep 2014 20:43 i My supersecret life

Ket!

image

Åh!
Ann-Sofie har tagit tid. Från sin tid. Hon har lagt tanke och tid och energi på att glädja någon. Mig. Det är stort. För mig. Plus att det är bland det finaste att ha. Varma sockor. Finns det något skönare? Krypa upp i soffan med varma sköna fötter.
Tack för kortet också.

Från Roger har jag fått flera  skönhetsbehandligar.

Idag var Lily och Roger till lekparken.
Sen åkte vi till biblioteket och lånade böcker till Lily.
På  tjugo minuter byttes tre bajsblöjor och jag ammade två gånger.
Sen gick vi till lekparken på stan.
Sen till bilen och hem. Lång dag. Leah är rinnig i magen och kräks mycket och ofta. Lily har kört sin mage 7 gånger idag. Hon måste fått i sig någon elak bakterie igår. Hon slickade på en boll ute. Lite sådär väldigt onödigt.

image

Nu i filtar. Nedkyld med en ny brasa på gång. Vi ska,  som min pappa säger :mrgreen:;
-Elda för kråkorna.
(Vi har inte någon insats.)

Vi gillar min pappa. Vi citerar många av hans uttryck jag och Roger och vi hoppas han och C kommer snart igen.

Jag fick två timmars egentid så jag fick gå själv och bajsa ifred. Sådär som inte  Meekatt får göra. Jag har ingen egentid. Men ibland får jag bajstid.
Nuförtiden kommer ju Lily springandes och skriker :
-Miiiiiin! Om toaletten så högt och argt att Leah vaknar och vill äta. Så då måste jag amma.
Cirkus. Man i övrigt så har det varit relativt lugnt och allt flyter på
Kalabalik vissa dagar men de är få. Däremot är det inte den lugna harmonin vi hade innan Leah.
Förutom lugnet som Roger sa omsluter oss när de båda sover i bilen.

Sen har jag funderat mycket på bloggen. Jag måste skriva varje dag. Det är svårt att hinna med boken också. Så måste välja. Jag ska fokusera på den. Ett tag. Kommer börja under hösten. Så det blir antingen lösen igen. Ett tag. Eller så slutar jag tills vidare.
Vet inte än. Men en paus blir det nog.
Mest troligt. Tills boken är färdig eller tills jag orkar båda.

En kommentar to “Ket!”

  1. Ann-Sofie säger:

    Kul att du gillar dem. Hoppas du får många sköna stunder med varma fötter framför brasan i vinter. Kram

Lämna en kommentar