Postad 04 Dec 2014 0:12 i My supersecret life

Nålar med bonus

Min tunga var smal.
Levern tom på energi. Helt tömd.
Jag har börjat tappa lite hår. Hon sa att det satte ihop med njurarna och levern.
Hon satte mängder med nålar och de flesta gjorde skitont. Jag skrattade varje gång det blev jobbigt. Istället för att gråta. Och svor. Efter fem minuter insåg jag att jag behövde en ny tid hos henne så jag sa det när det var som värst.
Hon sa att jag var splittrad och att vi måste få ihop mig som person.
Hon sa att min mage var.. jag förklarade att jag fick tarmstoppande medel injicerat igår. Hon sa min puls var inåt. Jag förklarade att jag tagit tre Inderal.
Hon satte fart på mig.

När jag var till min terapeut igår.. så sa hon till mig att vara med mina barn. Strunta i att städa så noga. Strunta i projekt. Bara vara med L&L.
Hon sa att jag behövde vila i ett år. Då kunde jag börja igen. (Ibland säger hon saker som får mig att undra om hon är synsk.)

Och idag säger min akupunktör/nåldam att jag behöver vila. Strunta i all noga städning och projekt och vila. Bara vara med barnen. I ett år.
Jag berättade att jag blött.
Hon sa att jag ser ju yngre ut än vad jag är och att mina ägg är fina.. och att vi iallafall ska vänta sex månader innan vi försöker få den där sonen. Jag skrattar nervöst. Jag orkar inte. Känner jag.
Vill inte ha fler. Det räcker. Nu vill jag ge dom det som går. De får ändå dela på min uppmärksamhet.

Vi pratade mineraler och vitaminer. Jag behöver framförallt omega3 och d-vitamin. Sa att jag mår illa om jag tar det. Hon sa att hon tar tre gånger om dagen annars mår hon också illa. Det är svårt att hinna ta med två barn. “Jag ska bara” och “jag gör det sen”..
Men när de sover så tar jag. Men kanske kan vara mer flexibel i det.

Hon tyckte att jag bodde i ett dockhus. Det ser så städat ut. Jorå. På bilderna ja. Bredvid bilden finns det röror. Både ofta och massiva. Ibland kliiiiver vi sjumilasteg över saker. Röjer på vardagsrumsbordet och sen sätter vi oss ner. För jag orkar inte.
Jo. Så är det. Vi har bestämt oss för att börja med köpt städning from Januari. Roger kommer ju vara hemma i jul och någon vecka till.
Hon sa att jag skulle göra saker sakta.
Hon sa att hon skulle hjälpa mig med blödningen och skjuta upp den. Tror jag. Hon sa att det var mens på väg.
Och att det vore bra om vi kunde hålla oss. Iallafall sex månader med att bli gravida igen.
Hon trodde det skulle bli en son nästa gång. För min del är det ok nu. För Roger.. ja. Så skulle jag nog kunna tänka mig.. men så tänker jag på Falun. Sjukhus och får panik i hela kroppen.
Vill inte.

Så.. de närmsta sex månaderna ska jag fylla på.

Just ja. Gjorde ett kalenderträd. Lite sent ute. Men var och köpte saker i måndags. Självlysande stjärnor i taket. Tavlor med duk. Lite pärlor. Lite eget julpyssel och lite egna juldekorationer.

image

Lily hjälpte till att göra snören på dom och  sätta på etiketter vilka jag haft numrerat. Hon får leta efter 1-24.
Roligt.
Hela familjen var engagerad. Roger och jag hade mysigt och njöt tillsammans av att göra det.

En kommentar to “Nålar med bonus”

  1. gunbritt miller husahr säger:

    Du är sååå bra att beskriva …både lugn och kaos.
    Tare lugt nu…..och sen.
    Stor kram ♥♡

Lämna en kommentar