Postad 05 Dec 2014 16:40 i My supersecret life

Knasterbralla och sholedi

Idag har de fisit kan man tro.
Idag är det äntligen Sholedi.
Inser att de fiser av gluten. Med Lily var det så tydligt. 22 timmar från när jag åt tills Lily åt..sen 20 minuter i hennes mat och hon skrek. Vi testade..ett glas mjölk gav nästan inget utslag. Margarin i maten.. fasansfullt. Vi lärde oss.
Snabbt. Ser lite samma tecken nu. 22 timmar från när jag äter bröd. Fiser Leah som en knastergudinna. Lily också när hon äter bröd. Fast fortare i tid och mer utspritt.

Vi var till barnsjukhuset. Han sa att snorkljudet är för att luftrören kolapsar. De är för mjuka. Men det är normalt och går över.
Skönt det.

image

Sen lämnade jag mina rör med blod. På Provmottagningen.

Nu vet jag inte stavningen.. men på turkiska heter det (fredag) inte Sholedi. Fredag heter Jåma(L?). Om jag skriver som det låter.
Undrar vad fredag heter på andra språk? Någon?

Just ja. Om man glömmer låsa bilen drar den ut all ström. Så imorse var den slut igen. Sen lyckades Roger få parkeringsböter på sjukhuset. Oj. Han svär mängder.. svär över det, de som vill ge de sjuka böter.
Nu var det bara 300 pix så jag tycker att det är ok. Ändå. Och Roger är ju inte sjuk.. sönderstressad må va hänt. Men inte sjuk.
Bara för att han glömde lägga dit p-skivan.. arg var han. De är som iglar på sjukhus.

Må parkeringsvakten få mäktigt knaster i sin julbralla!

Lämna en kommentar