Postad 11 Dec 2014 15:02 i My supersecret life

Svininfluensan

Måste vara.
Jag har feber runt 39 och yrsel.
Efter duschen igår fick jag frossa halva natten. Jag har febervärk i hela kroppen. Lily låg i myspölen och sov och gnydde. Gav henne blåbärsalvedon. Hon blev givetvis pigg. Vi är restriktiva men hon drack dåligt petade i henne Pommac. Utblandad. Fick i henne lite pizza. Sen sov hon relativt bra men gnydde och hostade rätt mycket. Jag med. Roger hosta.
Jag bär inte Leah. Jag har sådan yrsel. Känns som jag ska ramla. La mig ner men det var hemskt. Halvsitter nu och ammar. Lily är pigg men dyngsnorig. Blir nog ingen gympa för henne. Jag är helt färdig. Jag har ont i huvudet som vrålbakis. Halsen. Bihålorna. Frossa. Svettas. På ligga gny nivå. Om det bara valt jag och Roger hade jag gnällt lite. Lagt mig i hans famn och kollat på film. Ätit bara pizza och cola, potatis och lax (frysen full med lax) till vi var friska.
Eller mackor.
Jag hostar sönder halsen. Snoret har börjat ringa. Jag värkar få svårt skilja på ett och annat. Började prata med tvn igår. Autionen. Hon som köpte skåpet. Tack, sa hon.
-Tack tack, svarade jag.
Så la jag till.
-Var så god.
Shit. Jag kunde inte sluta.

Har ryckningar i ögat. Värsta ticksen.
Hjälp.

Kurera mig mera.

En kommentar to “Svininfluensan”

  1. Ann-Sofie säger:

    Hoppas att ni snart är friska “hela bunten” så att ni orkar träffa tomten om en vecka.

Lämna en kommentar