Postad 11 Dec 2014 17:33 i My supersecret life

Bästa presenten

Är nog att skriva hur mycket man tycker om någon och ge.
Det kostar inget att tala om hur mycket man tycker om någon.
Och det är en fin present. Varje tillfälle jag får så slriver jag fina slet om Roger till Roger. Jag säger fina saker till Lily varje dag. Att jag älskar henne och att jag är SÅ glad att hon är här. Hon blir ALLTID lika glad. Säger det till Leah med. Fast hon inte vet var det betyder.
Fast ibland undrar jag. Om hon har en själ som hängt med. Hon ser ut att förstå varje ord jag säger. Hon försöker liksom säga tiden olika saker genom sitt iiinhgf. Ibland bubblar hon med dreggel och gör pruttljud. Men hon vill saker. Hon blir överlycklig när jag pratar med henne. Hon svarar när jag säger;
-Nu är din det tur att säga något.
Eller om jag tystnar.
Hon blir lätt sur om jag bär henne fel eller inte ger henne mat direkt hon signalerar hunger. Lily var mer ååå äntligen mat. Nomnom smask tutte smask. Leah är mer skrik.. skrik.. ta upp.. vänta tills hon lugnar sig.. bett igen och så gnyr/hulkar hon när hon äter tutte. Nomnomuuh..smask uhu smask. Jättegulligt men jobbigt när det blir så. Men man vill ju bajsa färdigt ibland iallafall.

image

Leah har får sitta lite själv idag bara fem minuter hon vägrar vara någonannanstas än i famnen jämt. Sjuk och trött så slevade i mig mat på 1 minut. Tog bilder på Lily.
Lily har diskat. Också.

image

Måste lägga mig ner.
image

Just ja. Lily vänder på bordsduken. Den ska inte ligga diagonalt.

3 kommentarer to “Bästa presenten”

 1. hanna säger:

  Skicka mig ett mail !!!

 2. Ladybond säger:

  Sänt.

 3. gunbritt miller husahr säger:

  Underbara bilder. Det ser ut att vara fin stämming och fina miljöer. Men som vanligt. V i l a är viktigt. Öva dig att se “dammtussar”!
  Stor kram

Lämna en kommentar