Postad 12 Dec 2014 15:59 i My supersecret life

Vaken natt

Lily somnade tio. Vi såg ett avsnitt för att varva ned. Insåg ar vi inte utvärderat vårt förhållande på ett år. Gjorde det. Det var skönt och jag känner mig nykär.
Har inte direkt hunnit med fokusera på varandra sista året. Flytten. Graviditeten. Uppsala.
Leah. Neo. Hemsjukvård. Väga. Mata. Mata. Mata. Ingen sömn, barn som sover i skift.
Så vi pratade en timma. La oss. Då vaknade Leah. Hon var vaken till två. Sov en timma. Vaknade. Väckte Roger. Bytte blöjor. Hostade. Hämta vatten. Trösta barnen. Kl halv fyra började vi prata ännu mer om oss. Ingen av oss har röst. Alls. Så nu är vi mer nöjda och iallafall jag har en lyckokänsla i magen. Tror Roger också har det.

Jag har fortfarande feber liksom Lily. Rogers är inte över 38 iallafall. Leah snorar. Hoppas hon inte får feber. Hoppa hon hann få av mitt immunförsvar. Risigt sjuka. Ont i näsan. Bihålorna. Rinniga näsor. Extremt halsont. Vass skärande hosta. Hög feber över två dygn. Mämgder med frossa. Huvudvärk. Öronvärk. Fy fabian. Det här var nog svininfluensan. Påminner om förrförra året. Var lika sjuk då. Typ. Fast värre nu.

Roger lyckades iallafall åka till apoteket för förnödenheter. Passade på hämta ut paket som kommit samtidigt som vi blev sjuka så de fick ligga ett tag.
Milk. Blingo. Babyboom. Jabbadabado. Något mer. Inte orkat öppna och kolla. Ingen sömn inatt. Vi pratade tills Lily vaknade kl 8. Helt sjukt slut. Ska blunda lite.
Bara en stund.

2 kommentarer to “Vaken natt”

  1. busvind säger:

    Krya på er… vi är oxå däckade.. sprids det via nätet tro 😉

  2. Ladybond säger:

    Haha. Ja ibland undrar man. Kurera er <3

Lämna en kommentar