Jag har känt det nödvändigt att lägga tid på två-tre grupper på Facebook att komma med förslag och goda råd och skriva snälla informativa men möjligtvis också lätt irriterande kommentarer.
Det sista kom sig av att folk är så okunniga. Jag bara måste hjälpa. För jag är tvångsmässigt lösningsinriktad. Och vill gärna att alla ska må bra. Mest barnen. Svårt bara att säga det snällt.

Öppna en bok människa.
Kunskap är makt!

Somliga är det synd om så då måste jag ju hjälpa till lite. Måste. Måste. Måste.

Somliga är frontalblåsta. Jesus. De kan man inte hjälpa även om man vill.
För de VET redan bäst. För de har bestämt sig för att det bästisen sa är mest sant. För bästisen vet ALLT. Fast hon är 19. För hon känner en barnmorska. Och båda har faktiskt provar Alvedon. Och de hjälper inte mot huvudvärk. Sakenurvärlden.*

Behöver jag förklara hur frustrerad jag blir?

Sen har jag surfat på sjalar. Leah ska vara i min famn hela tiden och är helt omöjlig att lägga ner. Jag har ju en tricot slen med typ 7 meter tyg.. men Leah vill ha mat ofta. Så min tid går åt att sjala på och av. Ingen städning. Inget plocka. Inget gjort alls.
Sjala. Börja något. Flytta två föremål. Amma. Sjala på. Börjar greja i max tre minuter. Reapet.
Så.. ja. Med en väns insikter började jag leta.
Woooow. Så mycket vackra tyger att jag blir helt till mig. Får storhetsvansinne och börjar fundera på hur jag ska ha råd att köpa för ca 100 000. För jag bara mååååste ha.
Man ska ha många så man kan prova sig fram. Nämligen. Begagnade är ingosade och fina.
Men de nya har sån lyster så hela jag, inte bara jag börjar glittra. Vill ha alla! För mig själv!

Närå. Skoja bara. Gick ni på den lätta?
Men kolla.

image

Det är några Oscha. Fina.
Men jag ska börja med några mer prisvärda. Funderar på en Manduca.
Och några sjalar till att börja med. Något rosa. Little frog har fina. Eller röda. Beslutsångest.

Lilys rum har fått elen fixad. Tack mr elektriker. Lycka. Det går framåt.
Taket har blivit reglad. Tack mr snickare. Mina projekt ligger.

3 kommentarer to “Den stora nödvändigheten och storhetsvansinne”

  1. hanna säger:

    Jag har haft ringsjal till Elis va suveränt går snabbt av och på 😉

  2. Ladybond säger:

    Åh! Vilken? 😀

  3. Gunbritt miller husahr säger:

    Låter intensivt…! Jag undrar också över hur lite INTRESSERADE människor är av sitt eget psyke och kropp. Läser inte…Oftast klagar…men inte tar reda på varför och inte vad som kan åtgärdas. Puh..jobbigt. Jag tar en roll…kan inte låta bli….att ge info. Ibland orkar jag inte…!

Lämna en kommentar