Postad 19 Dec 2014 12:54 i My supersecret life

Falu Lasarett

Anmälde mig.
Fick gå ett plan upp ändå för det var fullt nere.
Träffats. Gallsten väck.
Den kan tydligen ta sig ut via tolvfingertarmen och fastna. Då blir man sjuk. Gul och mår dåligt.
Jag var inte jättesugen på vare sig gastroskopi eller göra om magnetröntgen. Tar det efter jul. Känns oerhört jobbigt. Så hon sa att jag skulle ringa och boka det. Hon ville skicka kallelse efter nyår. Men jag behöver mer tid på att hämta mig efter senaste magnetröntgen. Som tog 40 min. Jag har inte klaustrofobi men är nära..eller har fått.. min historik.. hjälper inte upp det. Mina värden är lite off. Alla. Faktiskt. Men bara lite.

image

Första värdet är referensvärdet. Det andra är mitt. De lyste röda alla dom. Alltså off. Men hon visste inte vad det beror på. Konstigt.

Lämna en kommentar