Postad 29 Dec 2014 1:45 i My supersecret life

image

Leah

Lily har hjälpt Roger dra ner tapeter och badat efter det. Åkte till Coop och köpte 11 filmer till Lily. De har 70%. Så nu har barnen att göra. De har filmer sen förut. Leah tittar inte. Men om nåt år så. Eller två. Jag är trött. Ubertrött. Hade Leah med till Coop. Åkte sent för att minimera risk för rs och kikhosta. Lily blev trött på vägen dit och har bara enke. Vi köpte också varsin ny regnjacka. HH. Och en Hello Kittypulka till Lily. Nu har vi två rosa. Till våra barn.
Fortfarande fascinerande att jag och Roger har barn tillsammans. Svårt att tro det.
Det drar ihop sig till nytt år.

2 kommentarer to “”

  1. Yohanna säger:

    Hej! Du hade massa bra länkar om att förskolan ej är bra för barn, har du lust att skicka dom till mig? Jag hittar inte inläggen.och har tappat bort din mail. Kram

  2. Ladybond säger:

    Hihi. Ja. Ska se om jag kan hitta dom. 😀

Lämna en kommentar