Postad 30 Dec 2014 0:12 i My supersecret life

Disney!

Roger berättade igår att han såg en Disneytapet under. Så vi har rivit fram den under dagen och kvällen.

Den är så så fin.
Funderar på att göra något med den. Den har gått lite sönder. Vi får se.
Jag har lite energi men sådan lust att göra så mycket. Jag vill. Jag vill. Nununu. Det är så synd att jag måste vila ett år. Jag vill måla vitrinet och köpa ett till och måla den med. Jag har som mensvärk. Undrar vad det är om?
Nio månader fick jag ju mens sist efter.
Är det infektion i livmodern? Måste ringa gyn efter nyår. Eller kirurgen. Känns så jobbigt. Har redan skjutit upp det ett tag. Vill inte. De vill säkert göra titthål och gastro. Jag vill inte. Alls. Jag vill dansa. Sjunga och leka med mina barn.

-Lily. Jag älskar dig.
-Jag älskar pappa.

-Lily. Vill du kramas lite?
-Nä. Gosa pappa.

Lily… springer till pappa.

Men när hon blir ledsen så kommer hon.. eller när hon blir rädd. Att få sitta med henne i famnen är full kärlek.
Leah tycks ha lite ont i magen då och då. Undrar vad det är jag äter.

Mat.

Lämna en kommentar