Postad 15 Jun 2009 20:48 i My supersecret life, Semester

The scar

untitled-82

Aj

Inga kommentarer to “The scar”

 1. Anna säger:

  Aj aj, vilken otur!! Stackare. Jag har också opererat blindtarmen, lite över ett år sedan nu. Mina ärr ser ganska bra ut (jag fick titthål vilket betyder att jag har tre ärr istället för ett, men små) och nästa år kan jag ansöka om pengar från försäkringsbolaget. Glöm inte det!! Krya på dig

 2. Ladyj säger:

  Jo, lite jobbigt var det. Hur länge efteråt hade du ont? Minns du?
  Jag har redan ett ärr som löper hela vägen vid minibikiniraden. Utomkvedes op 91 och 2000 två gånger.

  Så försäkringspengar är nog ändå kört. :( det hade varit litet roligt med en extra slant.
  Jag har dessutom blivit sövd 13 ggr med titthål och med andra öppningar och skrapningar och cellförändringar.

  Men nu kan vi snart börja på att göra en ny bäbis! 😀

 3. Anna säger:

  Runt en vecka skulle jag nog säga att jag hade ont, sen var jag nästan som vanligt igen. Men det dröjde lite längre innan jag vågade lyfta nåt och anstränga mig, framförallt spänna magen.

  Får man inget på försäkringen bara för att man har ärr sedan tidigare? Verkar konstigt :/

  Ja snart så! Tiden brukar gå fort :-)

 4. Ladyj säger:

  Åh! Vad bra :) Det har gått en vecka redan.Jag ska börja träna nu! :) Äntligen.
  Kanske -ska se det där med ärret. Ska skicka papper idag.

  Har du semester nu?

 5. Anna säger:

  Vågar du anstränga magen redan? De gjorde inte jag 😮

  Nej jag har fått sparken..

 6. Ladyj säger:

  Va?? är det sant?
  Varför då?
  Jag tycker ju om dig!
  Då måste alla göra det!
  Vi kanske kan ta en fika någon dag om du vill?

 7. Anna säger:

  Ja, varför då… om jag visste. För ung och för lite erfarenhet, tror jag han sa. Sen jag tog studenten 2007 har jag inte varit på någon intervju eller fått något jobb. Det här var min första intevju och mitt första jobb, gissa om jag var stolt? :) och glad! Mamma, pappa, mormor, morfar, Erik, Eriks mamma och pappa och farmor – alla var jätteglada. Framför allt mamma, hon var nästan arg för att jag var arbetslös haha :) Men.. ja. Så gick det. Nu blir det ingen cykel eller kläder eller flytta hemifrån (jag bor hos Erik men min adress är hos mamma) och ingen semesterresa. Nej usch va jag babblar! Tyst!

  Erik får ledigt på torsdag, i 4 veckor. Det är skönt. Det är tråkigt att gå ensam hemma hela dagarna. Vi kan väl höras om en fika :)

 8. Ladyj säger:

  Hmm, jag vet inte heller.:(

  Vad tycker du är roligt?
  Jag förstår dig så. Först vara alldeles glad och så och sen poff. Inget roligt alls.
  Vem är Erik?

  He! Semesterresor är ändå bara av ondo *tillfälligt bitter* det går över om någon dag eller två.

  Jag är ju med hemma hela dagarna, just nu så.. Fika mums. Ja, du har min mail här CeGaladria@gmail.com

  Maila fritt :)

 9. Anna säger:

  Att jobba med menar du? :) Ptja.. support var roligt, även om jag inte hann lära mig så jättemycket. Jag har ju gått teknikprogrammet med inriktning design, så nåt sånt. Har läst CAD och webbdesign och sånt. Jag vill inte jobba inom vården eller restaurang eller städa eller så. Är du sjukskriven eller arbetslös eller?

  Erik är min.. ptja, sambo blir det väl :-) Haha ja er semester var väl inte av det bästa slaget kanske :-( stackare!

  Min mail har du väl också, den skriver jag ju in här ovan :-)

 10. Ladyj säger:

  Jag är studerade :) jag läser enstaka kurser när jag kan och klarar. Har ju varit ganska mycket.
  3 graviditeter (på 14 månader) med missfall och komplikationer. Ja, du vet ju.

  Så om jag är tillräckligt i en bit -till hösten så blir det fler kurser.
  Men jag är halvtidssjukskriven och har varit det ganska länge.

  Är det den din mailen som du har till msn? *vill adda*

  Jag har en vän som trillar in vilken minut som helst.

  *försvinner en stund*

 11. Anna säger:

  Aha :-) Ja det har väl varit lite mycket va… jag är fortfarande “irriterad” över er semester. Vilken flopp! Fast jag hoppas ni hade trevligt och fick lite avkoppling ändå.

  Japp det är min msn-mail :-) adda du!

  Jag råkade åka iväg och handla haha förlåt. Hoppas att du och din vän har trevligt

 12. Ladyj säger:

  Jag är med irriterad över vår semester. Jag fick två söta saker av olika försäljare och jag hittar dom bara inte :( Ja, det var en superflopp och mest jobbigt var när de sa att vi inte fick åka hem när vi skulle och blev tvingade att vara kvar. Då vill man ju BARA “hem till mamma” liksom.
  Jag addat.

  Haha ja, man råkar gå ifrån då och då :)

 13. Giedre säger:

  Everything is good what ends up good :) Keep being positive :)

 14. Ladyj säger:

  Yes!

  I am postive :) but I am little tired after everything:)
  Soon we can get pregnant. That is very postive for me. I doesnt get more fun than that. :)

Lämna en kommentar