Jag mailar mycket. Här en del utdrag från min mail som förgyller mina dagar när det känns litet ledsamt.

“Hej, vad klok du är! Jag har skrivit ut ditt brev och ska läsa det varje dag. Sambon läste också, ska hälsa från honom :) Du har verkligen så rätt i allt. Men det svåra är ju att leva därefter. Att du lyckas göra det är beundransvärt. Men klarar du det så ska jag göra det med! Hur var det? Läser du till psykolog? Skulle passa dig mycket bra. Kan tänka mig att du hjälpt många här.” Tack A!

Inga kommentarer to “Ergo Im not a fish”

 1. IVFdagar säger:

  Precis så är det! Du är bra!

  Jag gillar förresten att man kan leka fe här på din blogg. De små stjärnorna som glittrar när man drar pilen över sidan… Vackert!

  Hoppas att allt är bra med dig.

  Kram

 2. Ladyj säger:

  Tittut!

  Jag bara älskar stjärnorna som rasar av pilen :)
  Här får du trolla hur mycket du vill! :)

  Jag pluggar matte så det kunde alltså varit litet bättre :)

  Jag ska maila dig ikväll när jag pluggat färdigt..om jag har några hjärnceller kvar då -förstås :)

  Annars tar jag det imorgon :)

  Kram!

Lämna en kommentar