Söndagen

Vi sov länge, åt frukost och åkte till en av Rogers kompisar och bytte vår BMW -utan dragkrok till en snösäkrare volvo MED dragkrok. Vi hade redan hyrt släp så vi hämtade upp det.

Sen for vi iväg på möbeljakt. När vi kom till Falun såg vi en bil med snö på bakrutan -skrift fanns.

En mil innan Hofors så såg vi en bil -en saab kombi som hade farit upp på staketet. Där den satt fast som en häst över ett hinder. Eller som ett piratskepp som åkt upp på land. Man såg bilens hela underrede och den  hade kört ner ca 50 meter staket. Det verkade som att ingen hade kommit till skada.


Titta vad snö det är! Det kändes som att åka igenom en sagovärld. Det var väldigt mysigt. Vi satt och pratade en del och vi har namngett vårat hem till Booooo. (Som ett spöööööke) Ett O för varje en som bor här. Ett för mig och ett för min man och var för varje katt. Natasha, Pussel, och Chess. Om allt går väl så får vi ett O till, till sommaren. Vi har ju fått vårat prelimenära datum när O kommer -för länge sen. Do-date för bäbis. Säger det längre fram. Jag vet att många vet men inte alla :) Nu ska jag fortsätta i röran.

 

 

Lämna en kommentar