Har beställt på nätet -3 par mammabyxor till. Min mage växer så det knakar. Jag köpt ett par för ett tag sen och de är så jättesköna. “Bor i dom”. Så nu ringde jag och beställde 3 par likadana till fast i olika färger så det inte ser ut som man bara går i samma jämt :) Väntar på en ny BH (med och andra byxor.) Nu är jag upp i 90D i storlek och de är jättestora och tunga, det är inte så roligt som det verkar. De är i vägen och det är svårt att hitta BH:ar som sitter bra. Varför finns det inga stabila BH:ar med byglar OCH bredare -så breda som jag vill ha har jag aldrig ens sett..band över axlarna?

Varför?

Varför säljer så få företag som säljer kläder -mammakläder?

Jag ringde till ett företag och sa att jag gillade deras kläder och varför säljer ni inte mammakläder? Hon svarade: – Ja, men vi kan ju inte ta in mammakläder bara för en person.

Jisses! Jag är visst den enda gravida i hela Sverige som vill ha mammakläder. Lindex har slutat med mammakläder helt. Jag brukar inte handla där och nu tänker jag definitivt inte handla där något mer! Det är diskriminering!! Det finns inga bra klädaffärer med mammakläder där jag bor så jag måste antingen åka långt eller använda mig av nätet. Jag skickar efter. Jag är iofs ett proffs på att välja rätt storlekar och det är roligt när allt passar. Men jag hade föredragit att få prova innan. Så skäms alla klädaffärer i Dalarna! Ni har ett uselt sortiment av mammakkläder! Högen med tvätt minskar -snart är den ett minne blott. Kontoret är kvar och garderober ska in i skrubben men de är för tunga för mig att få bära bort. Måste vänta på min man. Han har ändå inte tid idag -för golvlisterna i sovrummet ska läggas klart. Han gjorde hälften igår och borrar så grannarna blir o-glada. Vi har ändå bara börjat med golvlisterna och sen är det trösklarnas tur.

Pratade med Sophia idag. Hon kanske tittar förbi imorgon -eller en annan dag. Hon är ibland som en nyckfull och besvärlig liten vindpust. Ibland dyker hon upp -andra gånger inte. Man vet aldrig. Hon är alltid så glad och positiv och en sån fantastisk livsglädje. Man blir alltid glad när man pratar med henne. Hon jobbar mycket och har två barn. Hoppas hon hälsar på snart. När det nu blir.

Ska börja med middag snart -brukar kolla här: På “slumpa recept”.

Titta vad jag hittade! Visst ser det gott ut? Men jag tycker det är godare utan grädde. Jag brukar grädda dom som de är med litet riven ost på och sen krydda med vitlök, salt och svartpeppar.Men idag blir det nånting annat. Ska kolla runt litet till och se vad jag hittar. Det här är iallafall en av min och min makes favoriter:

Tryck här:

Mums

Lämna en kommentar