Lillepluttlandet i Dalarna

Min man jobbar på ett företag som sysslar med digital signage. Det började en ny kille där för ett litet tag sen och idag visade det sig att han är bror till våra vänners kompis.

———

Jag städar idag -det är fredag och alla hjärtans dag imorgon och jag vill glädje min make med att komma hem till ett hem som är nystädat och luktar gott av såpa och Ajax Liljekonvaljer.

Jag älskar doften av liljekonvaljer. De luktar så rent och frächt. En dag framöver ska jag berätta om min coola och roliga mormor. Hon väntar på andra sidan. (Döden låter och verkar så tråkig och kall -och eftersom vi inte vet vad som händer när man dör kan man ju lika gärna tro på något roligt och varmt och fint -som himlen eller paradiset -istället för någonting alldeles menlöst och tråkigt).

Inga kommentarer to “Small world -bigger paradise”

 1. Carola säger:

  Det doftar gudomligt om liljekonvalj!!!
  Din far älskar liljekonvalj Ajax men nu har jag bytt till citron.
  Vad duktig du är som städat.
  avundsjuk (NOT)

 2. LadyBond säger:

  Jahahoha, det vet jag att du är :) det känns så skönt när det är städat, rent och fint.
  Hösten jag träffade Roger var jag för dålig för att orka hålla efter men det mådde jag så dåligt av så nu är jag mer ordningsam än någonsin. Bara jag får sova min middag och vila när jag får mina sammandragningar så tuffar jag på som ett litet lok resten av tiden.

  Tack för ditt inlägg och hoppas ni har det bäst! :)

 3. Roger säger:

  Min lilla tuff tuff. Blev jätteglad idag när jag kom hem och allt såg tipp topp ut.

Lämna en kommentar